pedagogia de l'espectacle
montdor
coneixer el país
bienal de fotografia

EDICIONS DIVERSES

Són editats per SEGA, tots els llibres, dossiers, opuscles i llibrets que s'utilitzen en les diverses activitats de la Fundació, així com algunes revistes i dossiers d'altres entitats i escoles que ens ho sol·liciten.

Podeu demanar-nos informació dels exemplars que us interessin.

POSTALS

Postals «Imatge de Terrassa » La col ·lecció consta de 19 imatges fotogràfiques, d'elles, 10 són fotografies en sèpia d'edificis i racons antics de la ciutat, les altres 9 són fotografies actuals de detalls arquitectònics de monuments i edificis singulars.

EDICIONS MUSICALS

lA CANÇÓ MÉS BONICA DEL MÓN. És la gravació de l'espectacle que Camerata de Cançó Tradicional, va fer a partir de textos de Miquel desclot i músiques populars. Es va editar en vinil, cassete i posteriorment en CD.

TON PARE BALLA EL DRAC, conte amb música tradicional. En motiu del 25è aniversari de Pedagogia de l'Espectacle, vam produir el CD. Els orígens en són un espectacle musical per a nens i nenes, que l'any 1993 Els cosins del sac, un grup de músics de Vilafranca, van fer estimulats, ja aleshores, per Pedagogia de l'Espectacle.
El fil argumental parteix d'una idea original de Teresa Duran i text de Xavier Bayer. Les músiques són tradicionals amb arranjaments del propi grup.

els llibres de Terrassa

GOIGS

Els Goigs de la Selva i de Navès. Col·lecció de 12 goigs de Sant Climenç de la Selva i altres ermites i esglésies de la contrada. De 1986 a 2000.

Goig en commemoració de la inauguració i benedicció de Colònies Viladoms de Baix, abril de 1996.

CATÀLEGS

De les 50 fotografies seleccionades i preniades pel jurat de la I i II Biennal de Fotografia.

RETALLABLES

5 retallables mida D-A3 en cartolineta de:

Masia de Ca n'Anglada de "Terrassa" Parròquia de Ca n'Anglada de Terrassa Ermita de Sant Cristòfor - Ca n'Anglada Rectoria La Selva - Navés - El Solsonès Colònies Viladoms de Baix