Els Goig de Terrassa

A Terrassa, i des de fa uns anys, estem preparant, a l’empara de la Fundació Torre del Palau, l'edició d'un llibre-inventari de ELS GOIGS DE TERRASSA, que ens agradaria fer coincidir amb una magne exposició, amb el mateix títol, al Centre Cultural Terrassa, del 12 de juny al 12 de juliol d’enguany, coincidint amb la Festa Major de la ciutat.

 

Serà un llibre de més de 1.000 pàgines a mida DIN A4, impreses en blanc i negre i amb acabats de qualitat, que mostrarà a tota pàgina les imatges senceres facsímils i completes dels 688 goigs que fins ara tenim inventariats. Hi haurà el catàleg complet de les característiques de cada goig, a més d’una explicació històrica de les edicions i de les biografies dels autors de goigs terrassencs.

 

Tres col·laboracions especials referides específicament als goigs terrassencs: la primera de Mn. Joan Roig i Montserrat, sobre la vessant literària; la segona de Mn. Josep M. Martí i Bonet, sobre l’artística; i la darrera de Ramon Vilar i Herms, sobre la musical.

 

El llibre, confiem poder-lo acompanyar d'un DVD amb totes les imatges indexades, de manera que es puguin localitzar i ampliar fàcilment i adequada. Un CD completarà l’edició, amb les gravacions d’uns quinze goigs cantats per la Capella de Música de la Catedral de Terrassa, enregistrats especialment en motiu d’aquesta edició.

 

El preu de venda al públic d’aquesta històrica edició limitada i numerada serà de 70 €, però per a aquells que el  reserveu anticipadament , abans del 31 de maig, i sigueu socis de qualsevol Associació gogística de Catalunya, d’Òmnium Cultural, del Centre Excursionista de Terrassa, del Centre d’Estudis Històrics de Terrassa, de l’Associació Grup Filatèlic, Numismàtic i de Col·leccionisme de Terrassa o subscriptors de Els Llibres de Terrassa, tindreu un descompte del 15% i, per tant, un preu final de 59,50 € més, si s’escau, les despeses d’enviament.

 

Podeu fer la vostra reserva a  fundacio@torredelpalau.org o bé als telèfons  937 899 087 
o bé  605 688 661.