Què són ELS LLIBRES DE TERRASSA?

L'interès per a donar a conèixer un catàleg bibliogràfic de temàtica local i comarcal ha estat constant durant molts anys a Terrassa. L'última iniciativa va néixer de l'extingit Patronat de la Biblioteca Soler i Palet.

Es tracta de l'edició de temes monogràfics iniciada l'any 1999 i que parteix de l'experiència adquirida en iniciatives anteriors i de la necessitat de divulgació de treballs inèdits de recerca. Publiquem a un ritme de dos llibres l'any i en dues col·leccions: Àmfora i Terrassa Viva.
Les edicions es presenten en vigílies de Sant Jordi i de Nadal.

Són llibres de qualitat i ben editats, de caràcter divulgatiu, destinats a la difusió de diferents aspectes vinculats al coneixement de la ciutat de Terrassa i de la seva comarca. Al servei de tot el qui s'interessi per la cultura, per la història i per la realitat més terrassenca.

Aquest projecte editorial el volem consolidar amb un nucli de subscriptors que ens permeti tirar endavant i estabilitzar la iniciativa. Això demana la generositat i l'interès de tothom començant per les institucions, tan públiques com privades, les entitats i les empreses més sensibles a la nostra cultura.


Com els podeu obtenir?

Fent-vos-en subscriptors amb tots els avantatges que això comporta:

Adquirint-los a les llibreries o bé directament a fundacio@torredelpalau.org


Com us hi podeu subscriure?

Per telèfon : 937 899 085 - 605 688 661
Per FAX : 937 805 299
Per Cel : fundacio@torredelpalau.org
Per internet, enviant butlleta
Enviant una Butlleta de subscripció a la Bústia Postal 145 08220 Terrassa
Personalment a la seu de la Fundació: Rambla d'Ègara, 340 2a - Terrassa, de dilluns a divendres de 9 a 1 i de 3 a 7.

altres
edicions